Göta Kanal-paket

Göta Kanalboka knapp

 

Göta kanaltur med M/S Ceres och sov gott på Stångå Hotel i Linköping!
Kryssa på Göta kanal med M/S Ceres och se den vackra sträckan mellan Berg och Borensberg. Slussa genom totalt 9 slussar och se två akvedukter på resan.
Välj mellan ett besök på Cloettas chokladbutik eller Brunneby Musteri. Ät en god lunch ombord på M/S Ceres och bo på trevliga Stångå Hotell centralt i Linköping! Nära till shopping i trevliga affärer och mysiga restauranger och uteserveringar!
I paketet ingår även ett besök på spännande Flygvapenmuseet - Bli äkta kanalkännare - skepp ohoj!

Shoppingpaket Linköping City

Kom och shoppa i Linköping och avsluta med en god middag på De Klomp, krogen med fokus på lokal mat och internationell öl. Sov sedan gott på Stångå Hotell och ladda inför en nu shoppingdag med en välfylld frukostbuffé.

Läs mer: Shoppingpaket Linköping City

Skymningspaket på Kinda Kanal

kind.jpg I vårt Skymningspaket kan vi tillsammans med M/S Kind erbjuda ett paket som passar utmärkt för ljusa, varma sommarkvällar. I paketet ingår del i dubbelrum inklusive frukost och en kvällskryssning på Kinda Kanal med middag ombord på M/S Kind för endast 850 kr/ person (Enkelrum: 1025 kr) 2014. Erbjudandet finns att boka från maj till september. Kryssningen startar kl. 19 endast en minuts promenad från hotellet och lägger till igen mellan 22 och 22.30.

Läs mer: Skymningspaket på Kinda Kanal

Dagskryssning på Kinda Kanal

Kombinera en dagskryssning på Kinda Kanal med övernattning på Stångå Hotell, resan går mellan Linköping och Rimforsa eller omvänt. Lunch och för- eller eftermiddagskaffe ingår på kryssningen. Att sakta glida fram genom den Östgötska naturen är en oförglömlig upplevelse med vackra omgivningar och god mat. Det går även att boka till en middag på vår restaurang Inkognito på kvällen.

Läs mer: Dagskryssning på Kinda Kanal

Gourmetpaket

stans_logo

I samarbete med restaurangen Stångs Magasin kan vi erbjuda en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. En välkomponerad trerätters middag kombinerat med en god natts sömn på Stångå Hotell till ett mycket förmånligt pris.

 

Läs mer: Gourmetpaket

Stenholmens islandshästar

 Kombinera boende på Stångå Hotell med en härlig ridtur på Stenholmens islandshästar.

Stenholmen

Läs mer: Stenholmens islandshästar

Golfpaket

golf2

Kombinera en golfrunda i vacker miljö utanför Åtvidaberg eller utanför Linköping med en natt på Stångå Hotell med gångavstånd till Linköpings trevliga uteserveringar. I vårt paket ingår del i dubbelrum inklusive frukost och en dags greenfee till det förmånliga priset 795 kr/ person, i enkelrum 970 kr. Priset gäller under helger och alla dagar under veckorna 25-33

Åtvidabergs Golfklubb

Landeryds Golfklubb

Stångå Hotell
tel 0046 (0)13 311275
fax 0046 (0)13 122804
Tullgränd 4    
582 22 Linköping
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hotell Linköping

Astrid Lindgrens värld

pippi

Hälsa på Pippi, Emil, Madicken och alla de andra favoriterna på Astrid Lindgrens Värld i sommar kombinerat med boende på Stångå Hotell i Linköping. Då bor ni centralt med nära till restauranger, shopping och aktiviteter för hela familjen. I utkanten av staden finns Gamla Linköping och Vallamuseerna med mycket att erbjuda för både stor och liten.

Läs mer: Astrid Lindgrens värld

/body>